Dóna inici el curs escolar a Castelló ple d'incertesa

Els alumnes de tota la província han començat les classes marcades per la covid-19

Educació 07 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
865245

Després de quasi sis mesos, més de 94.000 alumnes han tornat a les aules aquest dilluns en l'exercici lectiu més incert de la història a causa de la pandèmia de coronavirus.

El nou curs portarà amb si conceptes com la distància de seguretat, les mesures d'higiene augmentades o els patis per torns, però també els continus casos positius entre professors i alumnes, com els que han retardat l'inici de les classes en centres de Atzaneta i Vilafranca.

Quant a les mesures sanitàries, les màscares seran obligatòries per a tot el personal i alumnat a partir de 6 anys en els espais comuns. A més, des d'Infantil a 2° de Primària l'alumnat estarà dividit en grups estables de fins a 20 persones. En la resta de cursos, els alumnes hauran de mantindre la distància de 1,5 metres.

Els centres educatius també han adoptat els protocols establits per Sanitat, entre els quals destaquen els accessos escalonats per a evitar aglomeracions i les zones d'entrada i eixida diferenciades, sempre que siga possible. Quant al transport escolar, es mantindrà el seu ús habitual extremant les mesures d'higiene, a més d'assignar un seient a cada usuari durant tot el curs per a facilitar el rastreig de casos positius, com va explicar divendres passat el conseller de Educació Vicent Marzà

Te puede interesar
Lo más visto