L'Ajuntament de Peníscola millora la seguretat de l'Avinguda Papa Lluna

Entre altres coses, ha substituit els antics bol·lards per uns nous

General 08 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
P8319114

L'Ajuntament de Peníscola millora la seguretat de l'Avinguda Papa Lluna, que discorre paral·lela a la seua Platja Nord, amb la substitució dels antics bol·lards triangulars, per nous verticals. Aquests treballs, organitzats en tres fases, han sigut ja executats en el tram des de la Ratlla del Terme fins a la zona de la Volta i des de l'Hotel Palace fins a l'edifici Picasso.


Les obres de la tercera fase, en procés d'adjudicació, s'ocuparan, en les pròximes setmanes, de la substitució d'aquests bol·lards entre l'edifici Picasso i La Volta, completant així la totalitat de bol·lards d'aquesta tipologia en el passeig. Aquesta actuació, demandada pels veïns i habituals usuaris del vial, suposa en aquesta tercera fase, una inversió de 30.659,71€.


L'edil de l'àrea d'Urbanisme i Serveis, Jorge Rovira, ha mostrat la zona en la qual es faran els treballs pròximament a l'alcalde, Andrés Martínez, que ha pogut comprovar la millora que suposa finalitzar la substitució total d'aquestes xicotetes estructures per a la seguretat del vial.

Te puede interesar
Lo más visto