El SanSan Festival, suspés de nou

El festival de música indie nacional queda ajornat enguany a causa del coronavirus

09 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
1312104_1

El SanSan Festival ha confirmat la seua tercera cancel·lació en un esdeveniment que tenia data a l'octubre d'aquest mateix any. Fa un any, el festival va haver de cancel·lar-se a causa de les nefastes condicions meteorològiques que evitaven el gaudi del festival. L'edició va quedar cancel·lada i es va esperar pacient a la següent, que estava previst per a el mes d'abril passat, com fa sempre. A causa de la quarantena, els organitzadors van decidir ajornar el festival fins a octubre. I així s'havia mantingut fins a dies de hui, que han decidisc cancel·lar-ho per complet davant la inviabilitat de dur a terme un festival d'aqueixes magnituds en tan poc temps, estant la situació sanitària com està.

''Hem pres la decisió de no confirmar futures dates fins que no ens confirmen amb total seguretat que es pot gaudir del festival en condicions de normalitat'', explicava l'organització en un comunicat. El comunicat també animava als assistents a no vendre els abonaments i conservar-los per a la següent edició.

Malgrat això, l'organització oferirà l'opció de reembossament per l'import pel qual es van adquirir els abonaments ara o una vegada es facen públiques les noves dates. Els que vulguen el reintegrament ja, hauran de fer la sol·licitud abans del 22 de setembre.

L'organització va afirmar que la pròxima edició seguirà ''en la mateixa línia amb artistes pop-rock i apostes per les últimes tendències i novetats''.

Lo más visto