Traslladen a l'hospital a una dona que es va clavar una barra de metall en l'axil·la

Els bombers van haver de serrar la barra per a traure a la dona

Successos 09 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
1312107_1

Una dona de 73 anys va haver de ser traslladada ahir a l'hospital per clavar-se una barra de metall en l'axil·la a Vinaròs. La dona va perdre l'equilibri quan caminava per la parcel·la d'un xalet a la mala sort de caure sobre la barra de metall.

El CICU va ser alertat a les 10.10 del dimarts. Molt ràpidament, van acudir al lloc dels fets la Policia Local, una ambulància del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i un equip de bombers del parc del Baix Maestrat. Els sanitaris van examinar la ferida i, després de comprovar que la vara de metall entrava per l'axil·la i eixia pel muscle, va demanar als bombers que serraren el metall per a no agreujar la ferida

A més de l'axil·la, la dona presentava un sever traumatisme toràcic. Després de serrar la vareta, la dona va ser traslladada fins a l'Hospital Comarcal de Vinaròs en ambulància i des d'allí va ser evacuada en un helicòpter medicalitzat fins a l'Hospital La Fe de València, on li van extraure la vareta.

Abans de ser traslladada a València, els professionals sanitaris de Vinaròs van immobilitzar la melsa i la vareta per a evitar agreujar la ferida, a més d'injectar-li un fàrmac per a evitar dolor.

Te puede interesar
Lo más visto