Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

UBE ha donat 112.000 euros entre entitats socials de Castelló

Al voltant de 5.000 euros han sigut aportats pel personal de l'empresa a través de la campanya solidària #SomosUBEytenemoscorazón

General 10 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
ube

L'empresa UBE Corporation Europe, integrant del gegant químic japonés, ha donat des de març 112.000 euros a les diferents entitats socials castellonenques, com el Banc d'Aliments, Creu Roja o Cáritas. Gràcies a la bona relació de l'empresa amb aquestes entitats des que s'incorporara a la taula de RSC de Castelló en 2010, UBE ha pogut ajudar amb l'emergència sanitària derivada de la pandèmia de coronavirus.

Les donacions van ser destinades a cadascun dels projectes de les diferents entitats. El Banc d'Aliments va destinar els fons a la creació de targetes moneder, que permeten la compra de productes bàsics en supermercats associats. Per part seua, Creu Roja va utilitzar els fons rebuts des de juliol per a l'adquisició de lots d'aliments bàsics Finalment, Cáritas va utilitzar l'aportació per a la gestió dels albergs i els programes de vals i targetes de compra de menjar en establiments d'Almassora i Castelló.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter