El consens torna a protagonitzar el Ple d'Onda en aprovar per unanimitat l'elecció del Jutge de Pau i la baixada de l'IBI

Ratificada la segona baixada d'impostos de la legislatura amb la rebaixa de l'IBI al 0,65% per al pròxim exercici 2021

Política 10 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
IMG_0879

Una vegada més, el consens ha sigut protagonista en el Ple de l'Ajuntament d'Onda que s'ha celebrat el matí d'ahir de manera telemàtica. Els tres grups polítics, PP, PSOE i Compromís, han aprovat per unanimitat dos punts clau com són l'elecció del Jutge de Pau titular així com la segona baixada d'impostos de la legislatura.


D'aquesta manera, ha resultat triada Begoña Cabedo com a Jutgessa de Pau, qui repeteix en el càrrec, mentre que Pedro López ha sigut el més votat com a Jutge substitut.


D'altra banda, la corporació municipal també ha ratificat la segona baixada d'impostos de la legislatura amb la rebaixa de l'IBI al 0,65% per al pròxim exercici 2021. Aquest tipus de gravamen ja ha passat del 0,72% al 0,68% durant aquest any i tornarà a modificar-se durant l'any que ve fins a arribar al mínim de 0,61%, sumant en total una reducció del 15% tal com es va comprometre el govern municipal que lidera Carmina Ballester. Es tracta de la quota més baixa de la història a Onda.


L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha destacat en la seua intervenció en el Ple que “aquesta és la política útil en la qual creem, la que defensa el diàleg i els acords pel bé de la nostra ciutat i dels ondenses. La crispació i la confrontació no repercuteixen en res positiu per als nostres veïns, per això treballem per sumar entre tots i no dividir”.


Un altre dels punts consensuats del Ple ha sigut l'aprovació dels tràmits relatius a la rescissió del contracte amb l'antiga empresa gestora de l'aparcament de la Plaça Espanya i la nova licitació.

Te puede interesar
Lo más visto