Els plens de Castelló tornaran a ser presencials després de la denúncia acceptada pel Síndic de Greuges

Els plens començarán amb el Debat de la Ciutat, però sense públic ni premsa

Política 14 de septiembre de 2020 Redacció
1309551_1

Els plens de l'ajuntament de Castelló reprenen la seua activitat presencial a partir del pròxim dijous, encara que sense premsa ni públic. Aquesta decisió s'ha pres en la Junta de Portaveus, després de conéixer que el Síndic de Greuges havia acceptat la queixa presentada pel GMP. 

El Ple extraordinari del dijous del debat per l'Estat de la Ciutat es durà a terme en el saló de plens de la capital de la Plana i tal com ha assenyalat l'ajuntament: “Els plens podran tornar a ser presencials amb l'aplicació de totes les mesures preventives necessàries davant el coronavirus i maximitzant les garanties sanitàries, després que el servei de Prevenció de Riscos haja fet una nova avaluació del saló de plens sobre la base de l'última normativa i amb la màxima d'extremar les precaucions”.

Arriba així la “nova normalitat” d'una manera forçada a l'Ajuntament de Castelló. Algunes de les noves mesures són la reubicació del mobiliari, així com l'ús obligatori de màscara i la desinfecció del faristol després de cada intervenció. 

 

.

Te puede interesar
Lo más visto