Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Covid-19 obliga a fer canvis en els cursos de la Universitat per a Majors

Els cursos seran trimestrals i l’alumnat es separarà entre Morella i Vilafranca

General 14 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
Universitat-per-a-Majors-a-Morella

Els cursos per a majors que normalment s'impartien a Morella han patit alguns canvis per al pròxim curs degut a la Covid-19. Aquestes classes impartides per part de la Universitat Jaume I començaran el pròxim 5 d'octubre, però aquesta vegada els alumnes es dividiran en dos centres diferents: en la de Morella i en la de Vilafranca. A més, per a poder adaptar-se a les circumstàncies, els cursos passaran a ser trimestrals en lloc d'anuals.

Les persones majors de 55 anys ja poden inscriure's de manera telemàtica a la Biblioteca Municipal de Morella i les assignatures que s'ensenyaran seran els de Família i Dret, Història i Patrimoni del Mediterrani, Educació Musical i Participació Cultural Activa per part de professors i professors de l’UJI.


Malgrat la crisi sanitària de la Covid-19, tant l'Ajuntament de Morella com la Universitat Jaume I han volgut continuar impartint aquestes classes als majors a causa de la gran participació amb la qual van comptar en els anys anteriors. Segons la regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Morella, Malú Blasco, aquests cursos són una gran oportunitat «perquè els alumnes adquirisquen uns coneixements essencials en les respectives matèries al temps de conviure amb altres persones en germanor».

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter