El CD Castelló es fa amb la cessió del davanter serbi Igor Zlatanovic

El atacant arriba procedent del Mallorca després de jugar la passada temporada al Numància

Esports 18 de septiembre de 2020 Redacció
61148229fceb8344b52aa5dbad1a6b76b65a6563

El CD Castelló i RCD Mallorca han arribat a un acord perquè el davanter serbi, Igor Zlatanovic, jugue cedit aquesta temporada al club albinegre. El punta de 22 anys és internacional en les categories inferiors amb Sèrbia i l'anterior campanya va jugar cedit al Numància on va anotar dos gols en 15 partits disputats.

Zlatanovic va arribar al Mallorca l'estiu de 2019 procedent del Radnik Surdulica, de la primera divisió Sèrbia després d'una gran temporada en al qual va ser nomenat millor jugador jove de la competició en anotar 16 gols i donar 8 assistències en 36 partits oficials. 

Després de la seua gran temporada, el conjunt balear va decidir pagar 1,3 milions d'euros pel davanter per a més tard cedir-lo a meitat temporada al Numància. A Sòria va anotar dos gols en els 15 partits que va disputar i va coincidir amb altres dos companys que hui defensen la seua mateixa samarreta, Gus Leds i Marc Mateu.

Zlatanovic es converteix, així, en el dotzè fitxatge del conjunt d'Óscar Cano, i el segon que arriba en qualitat de cedit juntament amb el migcampista Josep Señé.

D'aquesta forma l'equip de Castalia dona quasi per tancada una davantera de garanties i competitiva, ja que a més del jove ariet serbi, l'equip compta amb els atacants Jordi Sánchez, Juanto Ortuño, César Díaz, i David Cubillas.

Te puede interesar
Lo más visto