L'Ajuntament de Peníscola presenta l'agenda acadèmica coeducativa per a la prevenció de la violència de gènere

L'agenda acadèmica 2020-2021 està basada en la igualtat

Educació 23 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
IMG_20200923_112411

La regidoria de Benestar Social i Igualtat de l'Ajuntament de Peníscola ha presentat l'agenda acadèmica 2020-2021 que reben els alumnes del Col·legi d'Educació Infantil i Primària Jaime Sanz per al nou curs escolar. La responsable de l'àrea, María Jesús Albiol, ha explicat que, en ella, "trobem diferents il·lustracions, frases i reflexions, a més d'activitats que parlen del respecte i la igualtat, basant en la coeducació la promoció de la corresponsabilitat, així com la prevenció de la violència de gènere."

Entre les seues pàgines l'alumnat de primària, d'una forma molt visual i gràfica, trobarà contingut destacat sobre les dones en la història com a referents positius, a més de contingut específic sobre les emocions, la seua identificació i la seua exteriorització. Els diferents mesos s'enfoquen en el trencament d'estereotips i s'introdueixen conceptes com el feminisme. A més, s'il·lustra la diversitat en l'àmbit de la família. Els alumnes de secundària també reben la seua agenda acadèmica centrada en la prevenció de la violència de gènere. Amb un format atractiu que inclou diferents recursos que reprodueixen els continguts tecnològics.

L'agenda s'ha distribuït en l'IES Alfred Ayza de la població i inclou cites i reflexions amb codis QR perquè els estudiants puguen ampliar la informació que recull cada exemplar. La producció i distribució d'aquestes agendes als alumnes de primària i secundària s'inscriu dins dels projectes que la regidoria inclou en el Pacte per la Violència de Gènere, amb fons ministerials.

Te puede interesar
Lo más visto