El Consell impulsa un nou pla de Dinamització i Governança Turística amb l’Asociació Intermunicipal de la Plana de l’Arc

Les entitats del conveni finançaran l’import de les actuacions

General 27 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
Colomer__Planes_Dinamizacion1
Colomer, secretari autonòmic de Turisme anunciant nous plans. Generalitat Valenciana

El Consell ha aprovat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana, el Patronato Provincial de Turismo de Castelló i la Associació Intermunicipal de la Plana de l’Arc per a posar en marxa un nou pla de Dinamització i Governança turística en la zona durant el 2020.

Mitjançant aquest conveni, les tres entitats finançaran l'import total de les actuacions a parts iguals. Així, Turisme Comunitat Valenciana destinarà 70.000 euros, un terç del total assignat al Pla. Aquesta iniciativa està destinada a la innovació, modernització, foment i consolidació dels productes turístics valencians des de la perspectiva de l'oferta, atenent fonamentalment criteris de millora de la competitivitat, sostenibilitat i reequilibri socioterritorial.

A més, aquests plans persegueixen l'augment de la qualitat dels serveis turístics del territori, la millora del mitjà urbà i natural, l'ampliació i millora dels espais d'ús públic. A més de l'augment, diversificació i millora de l'oferta complementària, la posada en valor dels recursos turístics, la creació de nous productes, així com la sensibilització i implicació de la població i agents locals en una cultura de qualitat.

Te puede interesar
Lo más visto