Óscar Cano torna a destacar el “compromís” de la seua plantilla i el “pitxer d'aigua freda” que va suposar el 1-1 a Las Gaunas

El tècnic del Castelló va marxar “content” de la capital de La Rioja i només confia que la sort també li acompanye en la recta final

Esports 28 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
oscar-cano--entrenador-del-castellon--en-el-banquillo-en-el-ponferradina-castellon-de-la-jornada-1-de-segunda-division-2020-21--laliga

Óscar Cano no va defraudar en la seua compareixença a la sala de premsa de Las Gaunas i, després del dur colp patit en el minut 93 amb el gol de la UD Logroñés per a igualar el marcador, va destacar del “compromís” de tots els seus futbolistes del primer a l'últim minut. Com és habitual en el preparador granadí, va lloar al rival, encara que en aquest cas també va deixar clar que l'estat de la gespa no era el millor. "Té bona pinta des de lluny, però quan ho trepitges s'alça a les primeres accions. Hauríem de ser molt mes exigents amb l'estat dels camps”.

Óscar Cano va senyalar que en aquesta igualada categoria, en línies generals, “s'imposen els sistemes defensius, però nosaltres en tres partits hem marcat tres gols” (tots ells lluny de Castalia) i “a més en aquest partit hem estat davant un rival que ens ha pressionat a dalt i això ens ha impedit als dos tindre un major domini”.