Un jove de 21 anys resulta ferit greu en una carrera il·legal a Almassora

Conduïa una moto de gran cilindrada i va impactar contra un cotxe en un polígon

Successos 28 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
SAMUHospitalGeneral1-667x500

Un jove de 21 anys va resultar ferit en la nit del divendres en una carrera il·legal celebrada en el terme municipal d'Almassora. La competició il·legal va tindre lloc en un polígon industrial, passades les 22:00 hores. Minuts després, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va rebre un avís després de produir-se un accident, amb una moto i un turisme implicats en els fets.

Fins al lloc es va desplaçar una unitat del SAMU, que va assistir a la víctima, la qual es trobava en estat greu fruit de les lesions provocades per la col·lisió. Una vegada estabilitzada, va ser traslladada a l'hospital General de Castelló per a continuar rebent assistència dels sanitaris. Fins al punt del succés també es van mobilitzar dues patrulles de la Policia Local del municipi i una altra de la Guàrdia Civil, que van desarticular la competició il·legal.

Aquests fets resulten similars a altres produïts durant la setmana anterior en el mateix lloc i que igualment van concloure amb una intervenció policial per a posar fi a aquesta pràctica prohibida. La participació en carreres il·legals de vehicles pot ser sancionada amb penes de presó de fins a 24 mesos, en ser qualificades com a conducció temerària, així com a la retirada del permís de conducció. La pena pot ser major d'apreciar-se perill cap a la integritat física de les persones.

No és la primera vegada que fets així succeeixen a la província de Castelló. Altres casos més cridaners van tindre lloc en el 2017, quan un conductor va ser detingut en la N-232 en participar en una carrera de cotxes d'alta gamma que recorria Europa o, anys arrere, en l'AP-7 al seu pas per Orpesa, on es va localitzar a un home conduint a 227km/h en un tram limitat a 120km/h.

Te puede interesar
Lo más visto