Castelló activa un projecte pilot d'entorns escolars segurs

Es posarà en marxa el pla de Mobilitat Sostenible i Educació

General 29 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
senal_colegio

El pròxim dijous 1 d'octubre l'Ajuntament de Castelló activarà un projecte pilot en el qual participen huit col·legis de la ciutat que té com a objectiu augmentar la seguretat en els entorns escolars a través de la limitació de l'accés de vehicles privats en les zones més pròximes a les entrades i eixides. Així, es tallarà amb tanques el carrer en la qual es troba l'entrada principal a l'escola, de manera que es cree una zona segura entorn d'ella perquè l'alumnat puga entrar i eixir de forma més còmoda i segura.

Les escoles que se sumen al primer pla d'entorns escolars segurs, impulsat des de les regidories de Mobilitat Sostenible i Educació, són: Vicent Artero (cort del carrer Pintor Sorolla), Enric Soler i Godes (cort de carrer Alcalde Eduardo Codina), Exèrcit (cort de carrer Lepant), Herrero (cort del carrer Moyano), Carles Salvador (cort del carrer María Teresa González Justo), Cervantes (cort del carrer Concepción Arenal), Sanchis Yago (cort del carrer la Vilavella) i Escola Pia. Els talls dels carrers es faran durant un temps limitat, minuts abans i després de l'horari d'entrades i eixides dels col·legis que participen en aquesta iniciativa.

El regidor de Mobilitat Sostenible Jorge Ribes ha explicat que tallant el carrer en la qual es troba l'entrada principal dels centres escolars «prioritzem que durant els horaris d'entrades i eixides a aquests centres, siguen els menors els qui ocupen els carrers».

Te puede interesar
Lo más visto