Nules vigilarà el compliment de les mesures adoptades davant la suspensió de les festes patronals d'octubre

La Junta Local de Seguretat s'ha reunit per a coordinar diferents protocols davant la suspensió de les festes i l’inici de la campanya citrícola

General 05 de octubre de 2020 REDACCIÓ
unnamed

L’Ajuntament de Nules  no autoritzarà actes festius alternatius ni l’obertura de casals en la setmana de les festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat suspensa per prevenció davant l’actual situació sanitària per la Covid-19, i que estava previst celebrar-se els dies del 02 al 12 d’octubre.

Hui s’ha reunit la Junta Local de Seguretat per a coordinar els protocols corresponents relacionats amb la suspensió dels actes festius. Així doncs, la junta ha estat presidida  per l’alcalde de Nules, David García i per la Subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, i ha comptat amb la presència de representants de les forces de seguretat com ara la Guàrdia Civil i la Policia Local, a més de representants de Protecció Civil, Creu Roja, i Centre de Salut.

L’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García, ha assenyalat que “de la mateixa manera que van fer a les festes d’agost l’ajuntament no autoritzarà casals, ni talls de la via pública per a sopars o dinars, o actuacions musicals, entre altres. També seguiran suspeses temporalment les autoritzacions d’aquells casals que obrin al llarg de l’any. Per tant, tindrem un dispositiu especial per a fer complir aquestes mesures que en el cas d’incompliment seran sancionades”.

Entre altres assumptes tractats cal destacar la campanya citrícola, de manera que davant la proximitat del començament de la mateixa s’han coordinat els dispositius per al bon desenvolupament d’aquesta campanya al terme municipal de Nules. “Es tracta de garantir la seguretat del camp i dels llauradors al llarg de la campanya, per tant hi haurà vigilància constant per a evitar robatoris. De fet, també s’ha acordat que la Policia Local puga fer controls amb drons com es va fer l’any passat”, explica García.  

Te puede interesar
Lo más visto