El VII Congrés Internacional de Futbol se celebrarà aquest cap de setmana a Vila-real per a dinamitzar la ciutat amb tots els protocols de seguretat

Seran unes jornades de conferències organitzades per Pinosport, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real

Esports 07 de octubre de 2020 REDACCIÓ
Congreso-Internacional-de-Futbol-2020-web-scaled

El VII Congrés Internacional de Futbol recollirà aquest cap de setmana el testimoni del calendari d'esdeveniments a Vila-real. Amb aquest seminari, la Regidoria de Congressos continua apostant per l'organització d'esdeveniments, adaptats a les noves circumstàncies de la COVID-19 i seguint tots els protocols de seguretat. Les jornades, que se celebraran en el Centre de Congressos, Fires i Trobades, se sumen als 75 esdeveniments i reunions que s'han pogut celebrar ja a la ciutat després de la posada en marxa del Pla de desescalada de la participació social.

L'esdeveniment, de repercussió nacional i internacional, s'iniciarà el dissabte 10 d'octubre, a les 9:45 hores, amb una taula redona inaugural a càrrec de Mónica Benavent, periodista esportiva, l'ex-àrbitre professional Juanmi Granell i l'ex-futbolista professional Josep C. Tabares. La jornada continuarà amb les ponències del periodista esportiu Simon (Sid) Lowe, el preparador físic professional Marcos Álvarez, i els entrenadors professionals Chema Montsó i José M. Rojo (Pacheta). El programa del diumenge arrancarà a les 9:30 hores amb Jon Pascua, entrenador de porters professional, i es clausurarà a les 14:00 hores amb la ponència d'Antonio Salamanca, scouting professional.

El congrés es pot seguir també de manera online, i durant tot el cap de setmana es compliran les mesures de seguretat i prevenció marcades per les autoritats sanitàries. “De la mà de Pinosport, continuem avançant en l'organització d'esdeveniments, dinamitzant la ciutat i consolidant Vila-real en la marca Ciutat de Congressos, sense renunciar en cap cas a tots els protocols i mesures necessàries per a la prevenció de la COVID-19”, valora el regidor de Congressos, Diego A. Vila.

Te puede interesar
Lo más visto