L’Ajuntament de Nules rep una ajuda de 37.500 euros per a reforçar la desinfecció de la COVID en espais públics

Les persones interessades tenen tota l’informació al Punt Labora on tenen que actualitzar la demanda d’ocupació per a poder presentar la corresponen candidatura.

Sanitat 19 de octubre de 2020 Redacció
AJUNTAMENT NOU

L’Ajuntament de Nules ha rebut una subvenció de 37.541,04 euros per a la contractació de quatre persones desocupades majors de 30 anys, per a reforçar les tasques de neteja i de desinfecció dels espais públics enfront de la Covid-19.

Així doncs, aquesta ajuda s’emmarca en el pla Avalem Experiència dirigit a persones que han perdut la seua ocupació a conseqüència de la pandèmia. En aquest sentit, les persones interessades tenen tota l’informació al Punt Labora on tenen que actualitzar la demanda d’ocupació per a poder presentar la corresponen candidatura.

De manera que serà Labora qui portarà a terme l’inscripció per al procés selectiu. “Labora remetrà a l’ajuntament un llistat amb les persones que han presentat candidatura per a portar a terme la corresponen baremació de les persones candidates a aquests llocs de treball i poder triar així el perfil de manera objectiva de peó d’obres i serveis que més s’ajuste a les necessitats actuals en matèria de prevenció del virus”, comenta la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

Des de la regidoria de Polítiques d’Ocupació s’assenyala que se segueix treballant juntament amb Labora per a millorar l’ocupabilitat dels veïns i de les veïnes de Nules mitjançant els diferents programes i subvencions que convoca l’administració autonòmica. 

Te puede interesar
Lo más visto