La Conselleria d'Agricultura concedeix prop de 200.000 euros a 80 municipis rurals afectats per la COVID-19

La línia de finançament atén a totes les entitats locals sol·licitants d'aquestes ajudes

General 20 de octubre de 2020 REDACCIÓ
Matet

 La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha concedit 192.694 euros als 80 municipis rurals sol·licitants de les ajudes a les entitats locals afectades per la COVID-19 per a l'exercici 2020. Cal destacar que totes les entitats locals que han sol·licitat aquesta via de finançament han sigut receptores d'ella. Entre elles es troben municipis com per ara Matet (Castelló), Otos (València) o La Torre de les Maçanes (Alacant).

Aquestes ajudes van dirigides a les entitats locals amb la finalitat d'adequar espais oberts o tancats que permeten complir amb les exigències sanitàries motivades per la crisi sanitària per a la realització de mercats de venda no sedentaris d'aliments i productes de primera necessitat. A més també es destinen a l'habilitació de locals de recollida i distribució de productes agroalimentaris a la població en municipis rurals que pogueren veure obstaculitzat el proveïment per les mesures adoptades com a conseqüència de la declaració de l'Estat d'alarma.

Es tracta d'ajudes recollides en el Decret 59/2020 de 8 de maig, del Consell, d'aprovació de bases reguladores i de concessió directa de subvencions a entitats, empreses i persones en règim autònom del sector primari que han patit pèrdues econòmiques per la COVID-19.

Te puede interesar
Lo más visto