Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Benicàssim inicia la campanya ‘Slow Weekend’ per a promocionar el turisme gastronòmic

La iniciativa es du a terme mitjançant xarxes socials i té per objectiu consolidar Benicàssim com a destinació ideal a la tardor

General 22 de octubre de 2020 Redacció
campaña Slow Weekend

L'Ajuntament Benicàssim ha iniciat la campanya 'Slow Weekend' per a promocionar el turisme gastronòmic en la localitat. Amb aquesta iniciativa es pretén que el municipi es consolide com a destinació ideal en els mesos de la tardor.

La campanya se ha llançat des de la regidoria de Turisme que pretén atraure en els pròxims mesos a la major quantitat de visitants. "El clima amable i les bones temperatures de la tardor conviden a continuar gaudint del municipi i sobretot de la seua àmplia oferta gastronòmica", ha explicat la regidora responsable de l'àrea, Cristina Fernández. 

Respecte a la iniciativa, Fernández ha afegit que 'Slow Weekend' es posa en marxa per a donar un impuls al sector turístic de Benicàssim que, una vegada finalitzada una temporada estival tan atípica, es pretén que continueu sent el suport econòmic del municipi.

La campanya 'Slow Weekend' va començar ahir dimecres 21 d'octubre i es desenvoluparà a través de les xarxes socials, convidant tant als propis veïns de Benicàssim com als de poblacions pròximes a gaudir del cap de setmana a Benicàssim, de la seua gastronomia, els seus recursos naturals i patrimonials, en un entorn de tranquil·litat i seguretat, “dos conceptes que s'han convertit en l'essència de qualsevol escapada familiar”, indica Cristina Fernández. 

Per a tot això, la regidoria de Turisme invertirà diversos recursos en les xarxes socials publicant imatges de la campanya i dels establiments participants. "Volem que els protagonistes siguen els hostalers, els seus negocis, i els posts es dissenyen atenent els interessos de cadascun".

La campanya es desenvoluparà fins al 7 de desembre i fins llavors es pujarà contingut diari referent a la campanya tant en la pàgina de Facebook com en l'Instagram de Turisme Benicàssim.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter