Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Ximo Puig presideix la reunió de la comissió de seguiment de Ford

Han acompanyat al president en la reunió el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler; el conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

Economía 23 de octubre de 2020 Redacció
fotonoticia_20160728105922_1024
Ford Almussafes

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha presidit aquest dijous per videoconferència la reunió de la comissió de seguiment de Ford. Han acompanyat al president en la reunió el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler; el conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

 Per part de Ford, han participat telemàticament el president i conseller delegat de Ford España, Jesús Alonso; el director de Fabricació, Dionisio Campos, i el director d'Assumptes Governamentals, Fernando Acebrón.

 

Te puede interesar

08-12-20 Ribes en las terrazas de la calle Navarra

Castelló autoritzarà terrasses de manera temporal i excepcional

Redacció
Economía 09 de diciembre de 2020

La regidoria de Mobilitat, ha iniciat la tramitació perquè es realitze un estudi de les sol·licituds d'ocupació de via pública per a instal·lar taules i cadires en carrers per als vianants o similars que suposen el tall de les mateixes en determinats horaris.

Lo más visto

Newsletter