La Generalitat Valenciana no contempla un confinament domiciliari immediat

El president ha aclarit que primer hi ha que veure com avancen els diferents paràmetres i en funció d'açò es prendran noves mesures

Sanitat 03 de noviembre de 2020 redacció
descarga (1)
El president de la Generalitat, Ximo Puig. Generalitat Valenciana

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha manifestat que no contempla un confinament domiciliari immediat, ja que el Consell està a l'espera de veure els resultats del toc de queda aprovat fa 11 dies. Puig indica que «en funció de l'esdevindre i de com avancen els diferents paràmetres es prendran noves mesures».

Unes paraules de tranquil·litat, per part del president, després de que Astúries o Melilla hagen demanat el confinament domiciliari al Govern d'Espanya. A més, altres comunitats autònomes com Castella-la Manxa, Castella i Lleó i Andalusia tampoc veuen amb mals ulls el confinament domiciliari, una mesura que la majoria dels països europeus han adoptat al llarg dels últims dies.

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 505 casos confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens. D'ells, 347 són a la província de València. Per part seua, des de l'última actualització s'han registrat 2.019 altes a pacients amb coronavirus.

Els hospitals Valencians tenen, actualment, 1.311 persones ingressades. Un total de 117 a la província de Castelló, amb 21 pacients en UCI; 459 a la província d'Alacant, 76 d'ells en l'UCI; i 735 a la província de València, 97 d'ells en UCI.

D'altra banda, s'han registrat 18 defuncions per coronavirus des de l'última actualització. El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendeix a 1.421.480, de les quals 1.264.490 han sigut a través de PCR i 156.990 mitjançant test ràpid.

Te puede interesar
Lo más visto