Andrea Vilallonga arriba a Benicàssim amb la seua conferència #Mira't i #Enamora't

Tindrà lloc en el Espai de la Música Mestre Vila a partir de les 19.00 hores i té l'objectiu que les persones es qüestionen, milloren la seua influència, es comuniquen de forma més àgil i treballen la positivitat dins de la seua autenticitat personal.

Cultura 05 de noviembre de 2020 Redacció
1591444567320

La programació de Talent Local Benicàssim, impulsada des de l'Ajuntament a través de l'àrea de l'Agència de Desenvolupament Local (Aedl), continua aquesta vesprada de la mà d'Andrea Vilallonga. La conferència #Mira't i #Enamora't tindrà lloc en el Espai de la Música Mestre Vila a partir de les 19.00 hores i té l'objectiu que les persones es qüestionen, milloren la seua influència, es comuniquen de forma més àgil i treballen la positivitat dins de la seua autenticitat personal. A través d'un mètode senzill, Andrea Vilallonga canvia la perspectiva sobre els diferents usos de la imatge com a eina de comunicació. “La xarrada programada està plena d'energia, positivisme i motivació i forma part de la programació amb la qual, a través de tallers i ponències amb professionals d'alt nivell, volem mantindre viu i actiu els comerços i els projectes emprenedors de Benicàssim”, ha indicat la regidora de Promoció Econòmica, Vanessa Batalla. 

Per a aquest mes de novembre, el programa també contempla per al dijous 26 la ponència Intel·ligència emocional per a l'èxit de la mà de Carlos G.Almonacid i en la qual els assistents podran adquirir eines essencials per al maneig del conflicte, com ara el llenguatge assertiu o la comunicació no verbal entre altres, a fi de millorar l'estàndard de qualitat d'una manera amena i divertida. El termini d'inscripció ja està obert i per motius de seguretat sanitària l'aforament és limitat i es requereix realitzar subscripció. Per això, els interessats a assistir poden reservar plaça cridant al telèfon 673306011 o enviant un correu electrònic a [email protected]

Te puede interesar
Lo más visto