'The Senorita' deFermín Palacios guanya el premi a la millor proposta de ficció

El premi a millor proposta de ficció À Punt (siga llargmetratge o sèrie) està dotat amb 500 euros.

08 de noviembre de 2020 Redacció
eme3indwoaa6cym_xl

VLC Pitch Forum ha entregat aquest dijous els premis als projectes que han participat en l'esdeveniment de formació i indústria. El jurat format per César Martí, director de Continguts i Programació en À Punt Media; Joanna Nelson, de la plataforma Filmarket Hub; Anabelle Aramburu, coordinadora del MAFIZ, la zona d'indústria del Festival de Màlaga; Jorge Naranjo, guionista i director, i Paloma Mora, productora de TV ON Producciones van atorgar el premi al millor projecte de sèrie Filmarket Hub 'exaequo' per a 'Venceréis' de Servando Vidal i 'Radio Vargas' de Natalinya Kolesova; i millor projecte llargmetratge MAFIZ Festival de Màlaga 'ex aequo' per a 'Maine Coon' de Guillermo Polo i Guillermo Guerrero i 'La última víctima' de Mario Fernández, Sanghmitra Hitaishi i Ahsan Javed. I com a millor proposta de ficció À Punt per a 'The senorita', de Fermín Palacios. 

Els guionistes, que amb els seus projectes van ser seleccionats en aquesta segona edició, han gaudit del taller impartit per la prestigiosa 'storytelling consultant' Marian Sánchez Carniglia, la classe magistral que va impartir en La Mutant el reputat guionista Javier Olivares ('El Ministerio del Tiempo'), les 'masterclass' en línia dels guionistes Russell T. Davies ('Years & Years') i Virginia Yagüe ('La señora') i els 'pitch' i converses 'one to one' amb productors i representants de cadenes i plataformes televisives. VLC Pitch Forum finalitza hui amb una altra 'masterclass' d'un guionista espanyol imprescindible: Javier Gullón, autor d''Enemy', adaptació cinematogràfica de l'obra de José Saramago 'L'home duplicat', dirigida per Denis Villeneuve.

 El projecte de llargmetratge de Fermín Palacios, 'The Senorita', ha sigut el que més ha conquistat el jurat per haver descobert la fascinant història de Lili Álvarez, una llegenda olímpica que es va enfrontar al masclisme en els anys 30 del segle XX. El premi a millor proposta de ficció À Punt (siga llargmetratge o sèrie) està dotat amb 500.

La plataforma Filmarket Hub, 'partner' estratègic del VLC Pitch Forum, atorga un 'script score' en la plataforma als dos projectes premiats com a millor projecte de sèrie Filmarket Hub: 'Venceréis' de Servando Vidal, per la seua manera d'explicar-nos la postguerra des d'un personatge covard embolicat en una situació al límit, matar Franco; i 'Radio Vargas' de Natalinya Kolesova, per la seua enginyosa proposta de trencar amb un personatge mític, Elena Francis, i veure el seu revers a través d'un altre personatge alcohòlic i hilarant, Vargas

Lo más visto