El regidor de Serveis Públics de Vila-real s'autoconfina com a mesura preventiva per contacte amb un positiu

Altres funcionaris del govern municipal que han tingut un contacte més estret també es troben autoconfinats

General 17 de noviembre de 2020 redacció
0_35149_1_bis
Francisco Valverde, regidor de serveis públics. Ajuntament de Vila-real

Francisco Valverde, regidor de Serveis Públics de Vila-real, s'ha vist obligat a autoconfinarse, com a mesura de prevenció degut a que un dels responsables del seu departament ha donat positiu per coronavirus. Aquest autoconfinament també afecta a altres funcionaris del govern municipal que han tingut un contacte més estret amb el positiu i que, en tot cas, continuaran exercint el seu treball des de els seus domicilis

Així mateix, tant l'edil com el personal en qüestió compliran amb el protocol que marquen les autoritats sanitàries i que els deixarà a les seues cases almenys durant una setmana.

Cal recordar que, a principis d'aquest mes de novembre, altres dos regidors del consistori vila-realense, Xus Madrigal d'Economia i Anna Vicens de Joventut, es van confinar en els seus respectius domicilis després d'haver estat en contacte amb una persona que va donar positiu per coronavirus. Escassos dies després, les PCR van indicar que tots dos edils no estaven contagiats i això els va permetre tornar als seus llocs en el consistori.

En aquest sentit, fonts municipals insisteixen que, quan es presenten aquest tipus de situacions, se segueixen tots els passos que estableixen les autoritats sanitàries.

Te puede interesar
Lo más visto