Els alumnes de l'IES Jaume I podrien traslladar-se a l'aulari de l'IES Llombai per Nadal per Nadal

La superfície d'aquest aulari allotjarà un total de 218 mòduls de 15m² entre 82 diferents espais.

Educació 17 de noviembre de 2020 Redacció
visita-aulas-pref-jaume-i-2_sm

L'IES Jaume I de Borriana podrà realitzar el trasllat a l'aulari provisional que s'està instal·lant en el solar de l'antic IES Llombai, en el pròxim nadal, a tenor del “bon ritme dels treballs d'instal·lació”, segons han manifestat l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el director territorial d'Educació, Cultura i Esport a Castelló, Alfred Remolar, després de la visita a les obres d'instal·lació de les aules prefabricades per a reubicar, provisionalment, al professorat i a l'alumnat de l'IES Jaume I.

En la visita han participat també el tercer tinent d'alcalde, Vicent Granel, el regidor d'Educació, J. Ramon Monferrer, i la directora de l'IES Jaume I, M. Carmen Usó. En el reconeixement han supervisat els treballs d'instal·lació de l'aulari per a constatar la seua marxa i comprovar que, “si no hi ha cap imprevist, estiga tot llest per a fer el trasllat a aquest emplaçament com més de pressa millor, i perquè a principis del pròxim any puguen iniciar-se els treballs d'enderrocament de l'actual IES”, ha assegurat l'alcaldessa.

Cal recordar que a la fi de setembre es van iniciar els treballs per a, d'aquesta forma, poder com més prompte millor iniciar l'enderrocament de l'edifici i la construcció del nou IES Jaume I.  Maria Josep Safont ha destacat que el solar de l'antic Llombai alberga la construcció de les instal·lacions provisionals “més gran, fins al moment, de la Comunitat Valenciana”. La superfície total que es construeix amb els mòduls prefabricats per part de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, ascendirà, una vegada completada la seua instal·lació, a un total de 4.320m².

Una superfície que, ha precisat l'alcaldessa, allotjarà un total de 218 mòduls de 15m², que configuraran fins a 82 espais de diferent índole per a situar aules, lavabos, biblioteca, sales, etc., i que depenent de la seua utilització seran de diferents mesures. Concretament, disposarà de 18 espais de 15m², 14 de 30m², 35 de 45m², 13 de 60m², 1 de 90m² i 1 de 135m².

Te puede interesar
Lo más visto