Nules estrena aquest divendres un espot per a donar suport al comerç local en la campanya de nadal

Aquesta gravació forma part de les accions d’Activa Nules per a la reactivació de l’economia local 

General 25 de noviembre de 2020 Redacció
com

Coincidint amb la posada en marxa de la il·luminació nadalenca als carrers del municipi, l’Ajuntament de Nules llançarà un espot per a donar suport a la campanya nadalenca del comerç i serveis locals amb el qual es pretén implicar i acostar a la ciutadania, com a part essencial d’aquesta iniciativa, als aparadors de la localitat. 

L'escenari han estat els carrers i algunes de les botigues del municipi amb les quals es vol representar la variada oferta comercial. Han sigut tres nits de rodatge on els protagonistes són els fills dels comerciants, amistats i alguna influencer que anima a visitar la població per la comoditat, seguretat i proximitat que ofereix el seu comerç local, “en aquest breu vídeo de menys de minut i mig no estan tots però sí la seva energia. Els comerços i serveis de Nules presenten en aquest espot el seu millor aparador en una campanya nadalenca on el més important són les il·lusions dels petits d'emprenedors i emprenedores que s'esforcen dia a dia per aixecar la persiana", comenta la regidora de Comerç, Susana Tusón.

Aquesta iniciativa forma part de les accions emmarcades en la campanya Activa Nules que el consistori ha posat en marxa per a reactivar l’economia local davant l’actual situació derivada de la pandèmia. De fet, prop de 200 comerços i establiments s’han adherit a “Activa Nules” des del passat mes de setembre.

Així doncs, divendres 27 de novembre, s’estrenarà aquest espot via mitjans socials, al mateix moment que es projectarà en la plaça Major de Nules amb presència de les autoritats i representants dels comerços sota les mesures de seguretat necessàries. 

Te puede interesar
Lo más visto