Nules reobri parcs infantils i espais verds, tancats per l’increment del covid

Es decreta la prolongació del precinte de mobiliari urbà i suspensió d’activitats fins al 9 de desembre com a mínim.

Sanitat 30 de noviembre de 2020 Redacció
104816609_2585665701694927_8172147367054739483_o
La brigada municipal seguirà desinfectant els carrers i els espais públics de manera continuada

L’Ajuntament de Nules ha reobert hui els parcs infantils i les zones verdes públiques com ara el jardí botànic i el parc natural de l’Estany, que van ser tancats el passat 28 d’octubre, com a mesura extraordinària i restrictiva davant l’increment dels contagis per Covid al municipi.  

Es decreta també la prolongació del precinte del mobiliari urbà , fonts públiques i cabines de telèfon per a evitar el seu ús;  es manté la suspensió de les d’activitats dels jocs esportius tot el mes de desembre; i  també la suspensió de les programacions culturals de moment fins al pròxim 9 de desembre.  

La brigada municipal seguirà desinfectant els carrers i els espais públics de manera continuada i la Policia Local seguirà vetllant per a que la ciutadania compleixca les mesures de prevenció i distanciament social, i seguirà també controlant el toc de queda nocturn dictaminat pel Consell.

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Nules reunida la setmana passada ha acordat aquesta nova flexibilització d’algunes de les mesures restrictives municipals davant la disminució dels contagis pel virus.  

Te puede interesar
Lo más visto