Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló inicia la rehabilitació de dos habitatges municipals

El departament de María Jesús Garrido durà a terme aquesta setmana un informe d'avaluació dels dos pisos que detallarà el cost d'aquesta actuació.

General 30 de noviembre de 2020 Redacció
María Jesús Garrido Oficina Habitatge
La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Castelló ha iniciat el procés per a rehabilitar dos habitatges municipals.

La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Castelló ha iniciat el procés per a rehabilitar dos habitatges municipals. Dos habitatges que han quedat en desús i necessiten una reforma integral del seu interior pel seu mal estat.

El departament de María Jesús Garrido durà a terme aquesta setmana un informe d'avaluació dels dos pisos que detallarà el cost d'aquesta actuació.

La regidora d'Habitatge, María Jesús Garrido, subratlla que una vegada finalitzen els treballs d'inspecció es licitarà el contracte d'execució i ressalta que les vivendes, serviran per a atendre la demanda d'habitatge o lloguer social existent a la ciutat.

De manera paral·lela, els tècnics municipals duran a terme la inspecció dels habitatges municipals de la zona de Castalia per a decidir quins necessiten una reforma més urgent. En el cas d'aquest últim edifici, l'Ajuntament té pressupostat 350.000 euros per a endreçar 60 de les 120 pisos en una actuació que es coordinarà amb el projecte de regeneració (ARRU) de la Guinea.

La regidora subratlla que l'Ajuntament ha assignat enguany l'ús de set habitatges socials, tres de les quals corresponen al parc municipal que s'havien quedat deshabitades, i altres quatre a una cessió per part de la Generalitat Valenciana. A més, la Conselleria d'Habitatge ha anunciat la compra d'altres cinc habitatges a la Sareb a Castelló que també es destinaran a la demanda social així com la rehabilitació d'un edifici de l'avinguda Caputxins també per a destinar-se a aquest efecte.

Garrido afirma que la crisi per la pandèmia i la pressió amb els preus del lloguer “agreuja la problemàtica de l'habitatge” i “obliga les Administracions a redoblar esforços per a cobrir les necessitats socials”. Reitera que ara ultima el pla d'acció de la nova estratègia d'habitatge amb el qual pretenen incrementar el parc públic, mobilitzar habitatge buit de grans propietaris i activar la bossa de lloguer social.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter