Nules entrega els certificats professionals a l'alumnat del programa “et formem”

L’alumnat del programa ET FORMEM aconsegueix el certificat de professionalitat en jardineria.

Educació 01 de diciembre de 2020 Redacció
IMG_7504
S’han beneficiat d’aquest projecte formatiu un total de deu persones del municipi.

L’alumnat del programa Et Formem del mòdul de jardineria ha aconseguit el certificat de professionalitat després de finalitzar el curs amb èxit. Així doncs, dimarts ha tingut lloc l’acte de cloenda en el qual s’ha lliurat a cadascuna de les persones participants el corresponent diploma acreditatiu. 

La jornada ha comptat amb la presència de l’alcalde de Nules, David García; la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura; el regidor d’Hisenda, Guillermo Latorre; i de la directora del programa Et Formem, Gema Domínguez. 

La duració d’aquest programa ha sigut d’un any i mig i els seus 10 participants han aconseguit un certificat de professionalitat, “aquest certificat els permetrà tindre més oportunitats a l’hora de buscar un treball qualificat”, comenta la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.  

De fet, aquest projecte està enfocat a la formació en alternança amb el treball o pràctica professional, “a més també està dirigit a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional”, apunta Rosa Ventura. 

En definitiva, un dels objectius del mateix és incentivar la contractació d’aquells col·lectius que tenen major dificultat a l’accés o permanència en l’ocupació.

Les activitats principals que han desenvolupat han estat relacionades en treballs auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria però també ha format part del seu aprenentatge l’adequació i millora de diferents espais públics o immobles municipals.

El programa Et Formem ha estat finançat amb la seua totalitat pel Consell amb una subvenció total de 348.182,20 euros de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Aquest pla d’ocupació es va 

posar en marxa a Nules, per primera vegada, al mes de juny 2019 per un període de sis mesos i amb una subvenció de 116.027, 40 euros. Al mes de novembre de l’any 2019 es va prorrogar un any més i es va atorgar a l’ajuntament una altra subvenció de 232.154,80 euros per a aquest nou període que ha finalitzat aquesta setmana.  

 

Te puede interesar
Lo más visto