Ajuntament de Peníscola , LABORA i Diputació destinen més de 193.000EUR a programes d'ocupació

La Diputació provincial ha col·laborat amb l'Ajuntament en el Pla d'Ocupació Local i la contractació de personal de reforç per a l'oficina d'informació turística amb 12.500EUR. LABORA, aporta 88.900EUR a quatre programes d'ocupació social implantats a través de l'Agència d'Ocupació i Desenrotllament Local en el municipi

Economía 01 de diciembre de 2020 Redacció
WhatsApp Image 2020-12-01 at 11.44.10
S'han contractat o subvencionat parcialment la contractació de 32 persones gràcies als programes d'ocupació social.

Més de 30 desocupats s'han pogut beneficiar i ho faran en els pròxims mesos a Peníscola de les polítiques d'ocupació dutes a terme per part de les distintes administracions en col·laboració amb l'Ajuntament de la localitat.

Concretament, s'han contractat o subvencionat parcialment la contractació de 32 persones gràcies als programes d'ocupació social.

La regidoria de turisme de l'Ajuntament ha destinat 92.000EUR a un Pla d'Ocupació Local per a informadors en platges i via pública que ha funcionat durant els mesos d'estiu en el destinació turística i a través del qual es van contractar 23 desocupats. A este s'ha sumat, a més, la contractació per part de la Generalitat Valenciana de 23 desocupats més, igualant el personal contractat per ambdós institucions, facilitant així un equip d'informadors en platges de quasi cinquanta integrants.

Per la seua banda, la Diputació provincial ha col·laborat amb l'Ajuntament en el Pla d'Ocupació Local i la contractació de personal de reforç per a l'oficina d'informació turística amb 12.500EUR, la mitat de l'import per al Pla i el 50% restant per a la contractació de personal d'informació en oficines durant els mesos d'estiu, concretament tres informadors que es van sumar a l'equip reforçat per part de la regidoria.

La Generalitat, a través del LABORA, aporta 88.900EUR a quatre programes d'ocupació social implantats a través de l'Agència d'Ocupació i Desenrotllament Local en el municipi, es tracta d'EMCORP, EMPUJU i ECOVID, a través dels quals s'ha contractat, finançat totalment o parcialment la contractació o està en tràmit de 6 persones."

En este sentit l´alcalde, Andrés Martínez, ha volgut destacar la important i necessària col·laboració entre administracions en matèria d'ocupació: "este any ha sigut un any complicat i hem de seguir en la senda de la col·laboració, és per això que vull posar de manifest l'important paper que han jugat totes les administracions, també la local, agraint la tasca que des de LABORA està duent a terme la Generalitat Valenciana, així com les col·laboracions de la institució provincial"

Te puede interesar
Lo más visto