Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament de Sant Jordi aprova les bases d'ajudes econòmiques per a xiquets de bolquers o adoptats

A més, també s'han aprovat altres ajudes per a combatre la despoblació, com són les subvencions perquè tots els alumnes i alumnes de Secundària obligatòria de Sant Jordi puguen disposar de llibres gratis

Economía 01 de diciembre de 2020 Redacció
Iván Sánchez
L'alcalde de Sant Jordi, Ivan Sánchez, ha assegurat que el problema de la despoblació és molt real en els municipis de l'interior.

L'Ajuntament de Sant Jordi ha aprovat les bases per a la concessió d'ajudes econòmiques per naixement o adopció corresponents als dos últims anys.

Per a això compta amb un pressupost de 4.472,86EUR que ha sigut aprovat per la Diputació de Castelló, que va posar en marxa este programa fa ja més de cinc anys per a combatre el despoblament en l'interior de la província.

Els beneficiaris seran els sol·licitants, que bé poden ser els dos pares o només un d'ells. Almenys un dels pares o adoptants hauran d'estar empadronats en Sant Jordi des de dos anys abans del naixement o de l'adopció del xiquet, que al seu torn haurà d'estar empadronat en el municipi des de la data del seu naixement o adopció.

L'alcalde de Sant Jordi, Ivan Sánchez, ha assegurat que "el problema de la despoblació és molt real en els municipis de l'interior, per això estem molt sensibilitzats i estem adoptant totes les mesures que estan a la nostra mà per a ajudar a fer que puguen viure en Sant Jordi totes les famílies que hagen triat desenrotllar ací els seus plans de futuro". 

Els beneficiaris hauran d'estar al dia amb les seues obligacions tributàries per a poder accedir a l'ajuda i hauran de presentar còpia compulsada del DNI o INE, del llibre de família i volant actualitzat de l'empadronament, per a certificar des de quan residix en Sant Jordi.

A més, també s'han aprovat altres ajudes per a combatre la despoblació, com són les subvencions perquè tots els alumnes i alumnes de Secundària obligatòria de Sant Jordi puguen disposar de llibres gratis.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter