Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Arranca a nules un nou programa Et Formem

La Conselleria ha atorgat a l’ajuntament 240.206,40 euros per a posar en marxa aquest pla d’ocupació 

Economía 02 de diciembre de 2020 Redacció
IMG_7561
Del nou programa Et Formem, es beneficiaran un total de vint persones desocupades del municipi.

Nules compta amb un nou programa Et Formem del que es beneficiaran un total de vint persones desocupades del municipi. Aquest programa té com a objectiu incentivar la contractació d’aquells col·lectius que tenen major dificultat a l’accés o permanència en l’ocupació.

 Aquest projecte Et Formem 2020 tindrà una duració de sis mesos, prorrogables a dotze mesos més, i està enfocat a la formació en alternança amb el treball o pràctica professional; a més també està dirigit a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional. De fet, per a posar en marxa aquest nou projecte l’Ajuntament de Nules ha contractat a més de les vint persones que participen en el mateix a cinc persones que formen part de l’equip directiu i docent. 

 Així doncs, van a posar-se en marxa dos mòduls amb 10 alumnes cadascú. En el primer es portarà a terme el projecte anomenat “Activitats funeràries i manteniment dels cementeris”; i en el segon es desenvoluparan tasques relacionades amb “Treballs auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria”. De manera que, l’objecte principal d’aquest projecte és l’adequació i millora dels cementeris de Nules i Mascarell i d’altres immobles i zones verdes del municipi.

 Per a posar en marxa aquest nou pla d’ocupació la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha atorgat a l’Ajuntament de Nules una subvenció de 240.206,40 euros.

 

Te puede interesar

seleccion1

Aliança Valenciana per a les Bateries

Redacció
Economía 18 de febrero de 2021

 Torrecid , Grup Gimeno i UBE son les empreses de Castelló presents en pilar sobre el qual se sustentaran totes les accions de la Comunitat  per a comptar amb una factoria de fabricació de bateries així com el desenrotllament tecnològic a futur d'este tipus d'elements.

08-12-20 Ribes en las terrazas de la calle Navarra

Castelló autoritzarà terrasses de manera temporal i excepcional

Redacció
Economía 09 de diciembre de 2020

La regidoria de Mobilitat, ha iniciat la tramitació perquè es realitze un estudi de les sol·licituds d'ocupació de via pública per a instal·lar taules i cadires en carrers per als vianants o similars que suposen el tall de les mateixes en determinats horaris.

Lo más visto

Vacunacion Sanitarios Prov CS (1) Primera enfermera, Eva Santamaría

Vacuna segona Línia

Redacció
Coronavirus 10 de febrero de 2021

Amb la distribució d'AstraZeneca començara a vacunar-se al personal sanitari de segona línia.

Newsletter