Arranca a nules un nou programa Et Formem

La Conselleria ha atorgat a l’ajuntament 240.206,40 euros per a posar en marxa aquest pla d’ocupació 

Economía 02 de diciembre de 2020 Redacció
IMG_7561
Del nou programa Et Formem, es beneficiaran un total de vint persones desocupades del municipi.

Nules compta amb un nou programa Et Formem del que es beneficiaran un total de vint persones desocupades del municipi. Aquest programa té com a objectiu incentivar la contractació d’aquells col·lectius que tenen major dificultat a l’accés o permanència en l’ocupació.

 Aquest projecte Et Formem 2020 tindrà una duració de sis mesos, prorrogables a dotze mesos més, i està enfocat a la formació en alternança amb el treball o pràctica professional; a més també està dirigit a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional. De fet, per a posar en marxa aquest nou projecte l’Ajuntament de Nules ha contractat a més de les vint persones que participen en el mateix a cinc persones que formen part de l’equip directiu i docent. 

 Així doncs, van a posar-se en marxa dos mòduls amb 10 alumnes cadascú. En el primer es portarà a terme el projecte anomenat “Activitats funeràries i manteniment dels cementeris”; i en el segon es desenvoluparan tasques relacionades amb “Treballs auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria”. De manera que, l’objecte principal d’aquest projecte és l’adequació i millora dels cementeris de Nules i Mascarell i d’altres immobles i zones verdes del municipi.

 Per a posar en marxa aquest nou pla d’ocupació la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha atorgat a l’Ajuntament de Nules una subvenció de 240.206,40 euros.

 

Te puede interesar
Lo más visto