Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Diputació rep a les creadores de Vinaterra i Natcamp, guanyadores del Rural Reset Weekend  2020  

Dues idees de negoci de molta qualitat i que incorporen la qüestió de l’arrelament al territori.

Economía 02 de diciembre de 2020 Redacció
dipuvinos
El diputat provincial de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, amb les guanyadores del Rural Reset Weekend 2020. Carla Centelles i Neyla García, creadores de Vinaterra i Natcamp,

 El diputat provincial de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, ha rebut hui al Palau de les Aules les dues guanyadores del Rural Reset Weekend 2020, Carla Centelles i Neyla García, creadores de Vinaterra i Natcamp, respectivament. «Es tracta de dues idees de negoci de molta qualitat i que incorporen la qüestió de l’arrelament al territori, que era el repte que enguany plantejàvem al Reset Weekend», ha valorat Ferrando. De fet, tal com ha destacat el diputat, «enguany l'interior de la província ha estat molt ben representat, ja que hem comptat amb participants de Vall d'Alba, Morella, Alcora, Jérica, Llucena i Benlloc, a més d’altres municipis de costa».

 La menció especial a la millor idea rural amb què col·labora la Diputació de Castelló ha estat lliurat a Vinaterra, per «reivindicar el producte de proximitat». Així, a més dels 500 euros amb què està valorat el premi, Centelles podrà participar també en el programa Emprén x10, gràcies al qual rebrà assessorament especialitzat i comptarà amb el seguiment del personal tècnic del servei de Promoció Econòmica per posar en marxa el seu negoci.

Tant Centelles com Garcia han valorat molt positivament la seua participació en l’esdeveniment que aquest passat cap de setmana els ha ajudat a replantejar les seues idees emprenedores des de diverses perspectives, com els negocis, el disseny, la programació i la comunicació. Segons han explicat les emprenedores, «hem pogut obrir la nostra mirada i discernir entre quins aspectes de la idea original calia potenciar i quins calia repensar». Igualment, ambdues han volgut ressaltar «la col·laboració desinteressada» de la resta de participants i mentors que han aportat les seues valoracions amb l’objectiu de perfeccionar un prototip de negoci alié i recomanen l’experiència a qualsevol persona interessada a emprendre. Des de l’organització, han remarcat que «les guanyadores han estat molt generoses» a l'hora d’incorporar els consells amb què resetejar o transformar la seua idea inicial.

 L’acte ha comptat també amb la representació dels ens patrocinadors dels premis: Eventcase i BetaCoop, Soluciones 480 i Asociación Reset Spain.

 

Te puede interesar

Newsletter