La borrasca Dora porta les primeres nevades en l'interior nord de Castelló

Les precipitacions en forma de neu degut a les baixes temperatures s'han pogut veure en els municipis de Morella, Fredes i Herbés.

General 04 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
EoYbjqlXMAEciUp
Primers flocs de neu en les muntanyes de Morella esta matí.

Conforme avança la jornada de hui divendres les previsions d'Aemet es complixen, a primeres hores del matí i en cotes inferiors a 1200 m en les comarques dels Ports i el Maestrat es registraven els primers flocs de neu de la temporada.

El progrés de la massa d'aire fred provinent del Sud ha fet que està quota de neu se situe entre els 800 i 600 metres al final del dia. Durant tota la jornada s'han intercalat precipitacions dèbils de caràcter poc important. Quant a la temperatura continuaran en descens en tota la zona interior de la província i es mantenen en el litoral ja que al llarg del dia s'han registrat alguns clars i s'ha pogut veure el sol tímidament.

La borrasca Dora arribava en el matí de hui divendres a la comunitat Valenciana, deixant forts vents que han aconseguit els 80 quilòmetres per hora i un descens molt important de les temperatures .Durant tota la jornada s'ha mantingut el risc en nivell groc en el litoral sud de la província de Castelló per fenòmens costaners.

El consorci provincial de bombers ha  mobilitzat un equip llevaneu del parc comarcal dels Ports i d'una unitat de bombers forestals per a escampar sal en previsió de possibles gelades en punts de la carretera des del Port de Torre Miró en direcció a Herbés i Fredes.

Te puede interesar
Lo más visto