Dora porta fred per al pont de desembre

La borrasca Dora deixara molt de fred en tota la província durant la primera part del pont de desembre. 

General 04 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
puente uji
A l'eixida del sol Castelló registrava este matí una temperatura mínima de 8ºC.

La borrasca Dora arribava en el matí de hui divendres a la comunitat Valenciana deixant forts vents que han aconseguit els 80 quilòmetres per hora i un descens molt important de les temperatures .Durant tota la jornada s'ha mantingut el risc en nivell groc en el litoral sud de la província de Castelló per fenòmens costaners.

El que ens espera de cara al cap de setmana, dissabte 5 de desembre 

Quant a la previsió de matí dissabte 5 de desembre s'esperen intervals ennuvolats en tota la província amb temperatures que continuaran desplomant-se sobretot en les comarques de l'interior on també es produiran gelades. El vent bufarà de component oest moderat i ja ens esperen precipitacions.

Diumenge  6 de desembre

De cara a la jornada del diumenge 6 de desembre la situació meteorològica torna a complicar-se i Aemet activat nivell groc d'emergència en tot l'interior nord de Castelló i també en el litoral nord.

Al llarg de tota la jornada es registrarà en la província cels  ennuvolats, sense descartar alguna precipitació dèbil en zones d'interior. Temperatures en lleuger ascens amb alguna gelada dèbil en punts de l'interior i el vent bufarà de component oest moderat amb ratxes fortes o molt forts en zones com la comarca dels Ports i el Maestrat.

Recomanacions 112

Des del 112 també es fa especial insistència en que durant tot el cap de setmana registrarem una baixada molt acusada de les temperatures i molta sensació de fred, per lo  que recalquen, que cal mantindre especial precaució, en la utilització d'estufes de gas, carbó o elèctriques i procurar també renovar l'aire en els espais tancats.

 

Te puede interesar
Lo más visto