4 col·legis d'Uganda participen en els XI Premis Jesús Medrano de targetes de Nadal

Per les limitacions de la pandèmia , en esta ocasió es pot presentar targetes per via telemàtica a través d'un formulari habilitat en el seu web www.premiosjesusmedrano.es

Cultura 09 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
TurnforHope
Els centres d'Uganda han enviat ja més de 60 targetes en les últimes setmanes.

L'associació cultural castellonenca Jesús Medrano compte en l'onzena edició del seu concurs de targetes de Nadal amb la participació d'alumnes de 4 centres educatius d'Uganda. Es tracta d'un col·legi d'educació especial dos centres de primària i un més d'una organització no governamental.

Gràcies a la iniciativa d'una de les professores Maica Mollá, el qual sol·licite a l'organització ajuda econòmica per a poder enviar-los materials per a elaboració de les postals, la resposta en els centres d'Uganda ha sigut excel·lent i han enviat ja més de 60 targetes en les últimes setmanes l'enviament de les quals a comptat amb la complicitat dels professors i professores d'eixes escoles que han enviat les targetes a través d'Internet.

Esta és una de les iniciatives que ha fet diferent esta edició marcada per les limitacions de la pandèmia la convocatòria té l'objectiu de mantindre i estimular els costums i tradicions i ha sumat, en esta ocasió la possibilitat de presentar targetes per via telemàtica a través d'un formulari habilitat en el seu web.

La recepció de postals és fins al pròxim dia 11 de desembre i si es vol fer entrega en manera física s'han d'enviar a la seu de l'associació en el carrer de l'ensenyança 9 de Castelló.

Breu història del concurs

El Concurs de Targetes Nadalenques “Jesús Medrano” va tindre la seua primera edició en 2010 en honor a En Jesús Medrano Gutiérrez, fundador de l’Associació de Veïns Zona Centre de Castelló. En Jesús Medrano va fundar l’esmentada associació veïnal amb l’afany de recuperar els costums de Castelló i les festes en honor a Sant Roc de la Vila, perdudes durant molts anys. A la seua defunció, per iniciativa de diferents persones encapçalades pel pintor Lorenzo Ramírez, José Mª Arquimbau i la directiva de l’Associació de Veïns Zona Centre, encapçalats per Tere, Mª Ángeles i Marisa, van fundar el Concurs de Targetes Nadalenques “Premis Jesús Medrano”.

Està convocatòria compta amb institucions i empreses col·laboradores com la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana fins a l'Associació de Veïns Zona Centre de Castelló, passant per l'Ajuntament de Castelló, la Diputació Provincial, Turisme de la Comunitat Valenciana, el Patronat Municipal de Festes de Castelló, o la Fundació Dávalos-Fletcher entre altres.

Te puede interesar
Lo más visto