Peníscola entra en la Xarxa d'Entitats Locals per a l'Agenda 2030

La Federació Espanyola de Municipis i Províncies ha comunicat l'aprovació de l'adhesió de Peníscola a la Xarxa d'Entitats Locals per a l'Agenda 2030, una agenda global adoptada i consensuada per tots els països integrants de Nacions Unides.

General 10 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
IMG_20201204_120956
L'Ajuntament de Peníscola ha constituït un equip de treball amb què enfocar les polítiques públiques.

Peníscola, junt amb la resta dels integrants de la Xarxa, treballa de forma col·laborativa per a l'alineament transversal de les polítiques públiques municipals amb l'Agenda 2030. La iniciativa, que perseguix Assolir Els Objectius de Desenrotllament Sostenible des de les polítiques locals, compte ja amb prop de 200 ajuntaments, diputacions, capítols i consells insulares.  

 L'Ajuntament de Peníscola ha constituït un equip de treball amb què enfocar les polítiques públiques, compost pels responsables polítics i tècnics de les distintes àrees de gestió municipal. La pròxima tasca del mateix és la posada en marxa d'una avaluació que inclourà les debilitats i fortaleses del municipi, així com les seues oportunitats, per a plantejar els reptes i objectius a aconseguir, basats en l'Agenda 2030.

Este equip de treball s'enfronta ara de forma conjunta a l'elaboració del pròxim pressupost municipal. Comprometent-se amb l'agenda internacional i els objectius centrats en el desenrotllament sostenible com el creixement econòmic, la inclusió social i la protecció del medi ambient.

Te puede interesar
Lo más visto