Aerocas i Economia Sostenible acorden treballar de forma conjunta en la captació d'empreses i inversions per a l'aeroport

L'objectiu estratègic de la Generalitat es posar en marxa un pol empresarial vinculat als sectors aeronàutic i logístic en la Zona d'Activitats Complementàries de l'aeroport.

Economía 10 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
aerocas
Es perseguix aprofitar les enormes possibilitats que pot oferir la infraestructura al sector aeronàutic de la Comunitat

La societat pública Aerocas i la Direcció General d'Internacionalització de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball treballaran de forma conjunta per a afavorir la captació d'empreses i inversions per a l'aeroport de Castelló, així com en el posicionament internacional de la infraestructura.

Així s'ha acordat en una trobada entre la directora general d'Aerocas, Blanca Marín i la directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra. Blanca Marín ha traslladat l'aposta per la diversificació que està duent a terme l'aeroport, a través de l'ampliació de la cartera de servicis i la generació de noves zones d'expansió. A més, ha destacat l'objectiu estratègic de la Generalitat de posar en marxa un pol empresarial vinculat als sectors aeronàutic i logístic en la Zona d'Activitats Complementàries de l'aeroport.

Per la seua banda, la directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha destacat la importància d'utilitzar totes les infraestructures de transport i logístiques de la Comunitat Valenciana en la labor que realitza la conselleria d'Economia Sostenible per a "portar inversions al territori". Així mateix, i després de comentar les distintes possibilitats d'actuació conjunta, es van emplaçar per a l'estudi d'iniciatives per a aprofitar les enormes possibilitats que pot oferir la infraestructura al sector aeronàutic de la Comunitat.

La directora general d'Aerocas ha recalcat la importància de comptar amb el recolzament de la Conselleria d'Economia, a fi de canalitzar les opcions que oferix l'aeroport als potencials inversors nacionals i internacionals que puguen tindre interés a implantar-se en el territori.

En este sentit, s'ha acordat l'organització d'una trobada entre les companyies que exercixen activitats industrials en l'aeroport i empreses proveïdores de la Comunitat Valenciana, amb l'objectiu que puguen intercanviar informació i sondejar oportunitats de negoci comú.

Te puede interesar
Lo más visto