Benicàssim ja es troba ‘a un pas del Nadal’

La il·lusió i la seguretat comparteixen protagonisme en el programa d'activitats preparat fins al 5 de gener

General 13 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
programación Navidad
El dia 17 s'entregaran els premis de comerç per part de la Acoserbe, així com els premis de Benicàssim Emprén.


L'Ajuntament de Benicàssim, a través de les regidories de Festes, Cultura, Turisme, Comerç, Joventut i Educació, ha preparat un complet programa d'activitats per a aquest nadal “en el qual la seguretat compartirà protagonisme amb la il·lusió”. Així ho ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués, qui ha agraït “el treball de totes les àrees implicades per elaborar un programa variat i complet per a aquestes dates”.

Després de l'encesa de les llums, el municipi acollirà fins al 5 de gener un conjunt d'activitats adaptades a les circumstàncies actuals. Així, els espectacles amb aforament reduït i amb la distància de seguretat requerida estaran molt presents en la programació que contempla des de les actuacions musicals i obres de teatre programades a l’Espai de la Música a través del programa “Torna a l’Espai”, fins als contacontes i animació infantil prevista en diferents espais públics a l'aire lliure. 

En el pla cultural, el Teatre Municipal també contempla cinema per a tots els públics com “Adam” i “Trolls 2”, a més de música de la mà de Maria João & Carlos Bica o Maika Makovski

El turisme també estarà present durant el nadal i el programa oficial de visites guiades farà parada en el Centre d’Interpretació Torre de Sant Vicent, el Desert de les Palmes, a més de la ruta teatralitzada La bruixa dels Covarxos.

Quant al comerç, el dia 17 s'entregaran els premis de comerç per part de la Acoserbe, així com els premis de Benicàssim Emprén. Així mateix, el comerç i l'hostaleria de Benicàssim s'han unit en una campanya per a reforçar i acostar la idea que el municipi està viu i actiu tot l'any. Una iniciativa que consta de 10 vídeos promocionals i l'eslògan dels quals és “Benicàssim, continua amb tu, amb tu continua”.

Els joves també podran gaudir del programa preparat en el Casal Jove i la campanya de Nadal d'enguany reserva un espai important al públic infantil i, a més dels espectacles dirigits als xiquets i xiquetes, també s'estan preparant una trobada telemàtica entre l'alumnat del primer cicle de Primària dels centres educatius i un dels elfos, ajudant del Pare Noel.

Te puede interesar
Lo más visto