Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Olocau tampoc té festes de Santa Llúcia

L'única celebració serà la missa en honor a la santa que tindrà lloc demà diumenge.

General 12 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
olocau

Ni Pasqua, ni rogatives, ni festes patronals d’estiu, i tampoc les úniques que es mantenen a l’hivern: les d’Olocau del Rey. El virus ens ha furtat enguany totes les celebracions. Olocau del Rey dona començament al seu cicle festiu, de normal, en les patronals en honor a Santa Llúcia, patrona de cecs, pobres i xiquets malalts, a més d’electricistes, forners , ferrers, i d’altres professions d’aquest gremi.

Este diumenge, 13, és el dia de la santa, però en els darrers anys Olocau aprofitava el pont de la Puríssima i la Constitució per allargar uns dies més les seues celebracions. Bous, berenars, sopars, revetlles… un programa que era impossible que es poguera desenvolupar en aquest temps on la vida social pot complicar-mos la salut. Des de l’ajuntament s’ha confirmat que no hi haurà celebracions de cap mena, encara que probablement la missa d’aquest diumenge siga un poquet més especial.

Les ganes d’eixos dies de germanor plens de joia i alegria, ens les haurem de guardar per a l’any vinent quan la pandèmia del coronavirus potser siga ja un mal record.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter