Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

S'aprova el subministrament i instal·lació d'un nou Tub de RX

El Consell valida la renovació d'equipament en el Servici de Radiologia de l'Hospital General de Castelló.

General 11 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
FOTO_NOTA_PLENO_VICEPRESIDENTA
La finalitat és oferir una adequada prestació sanitària en la realització d'exploracions radiodiagnòstiques

El Ple del Consell ha validat la declaració d'emergència per la qual s'aprova la renovació d'equipament en el Servici de Radiologia de l'Hospital General de Castelló. En concret, s'aprova el subministrament i instal·lació d'un nou Tub de RX per al Servici de Radiodiagnòstic, a fi de poder oferir a la població assignada del Departament de Salut de Castelló, 289.036 persones, la millor atenció sanitària i garantir la realització de les exploracions radiodiagnòstiques.

Actualment, l'Hospital General de Castelló disposa de 4 sales de radiologia. A causa de la pandèmia, una de les sales s'empra per a l'atenció i realització de proves a pacients amb COVID-19 i en una altra de les sales es va produir una avaria en el tub de RX. Per tant, es fa necessària la renovació i instal·lació d'un nou Tub de RX que permeta habilitar la dita sala de radiologia per a poder fer front a l'atenció urgent, l'assistència de pacients hospitalitzats, preoperatoris i les consultes externes.

Te puede interesar

_DSC7341

Nova Llei de Serveis Socials Inclusius

Redacció
General 02 de febrero de 2021

La diputació destina 4,1 milions d'euros per a assumir el finançament de l'atenció primària dels serveis socials municipals dels 124 municipis de la província de fins a 10.000 habitants.

Newsletter