Castelló sume 110 positius

Els hospitals de la província tenen ingressades 114 persones, amb 19 pacients en UCI.

Sanitat 11 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
covid
La Comunitat Valenciana ha registrat 1.460 nous casos de coronavirus confirmats

A la província de Castelló huí sumem  110 positius. Els hospitals de la província tenen ingressades 114 persones, amb 19 pacients en UCI. D'altra banda, s'han registrat 31 defuncions per coronavirus des de l'última actualització, per la qual cosa el total de defuncions és de 2.581 persones: 341 en la província de Castelló, 929 en la d'Alacant i 1.311 en la de València.

La província de Castelló ha registrat en les últimes dades actualitzats sis nous brots. Vila-real de registra dos nous brots, un d'ells en l'àmbit educatiu amb 6 casos positius i un altre amb 5 positius d'origen laboral.Torreblanca registra un d'origen social amb 6 casos confirmats ,y en la mateixa comarca en Alcalá de Xivert 7 casos d'origen social,  Benicarló ha registrat un brot d'origen social amb 3 casos. Vilafranca del Cid també d'origen social amb 5 afectats i puja a 17 contagis en estos moments la propagació de la Covid compta amb una incidència de 772 casos per 100.000 habitants, en al localitat.

Morella ja no compta amb cap cas positiu actiu de coronavirus, així ho confirmava el consistori en un comunicat i també la conselleria de sanitat en la seua actualització setmanal de les dades de la inidència de la pandèmia per municipis. D’aquesta manera, la localitat deixa de tindre contagis després de molts mesos

 La Comunitat Valenciana ha registrat 1.460 nous casos de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens, que situen la xifra total de positius en 114.890 persones.

Te puede interesar
Lo más visto