CPBC creara 19 noves places en 2020

Les incorporacions, seran de quinze bombers, un capatàs coordinador, dos operadors de comunicacions i un tècnic d'administració.

Economía 14 de diciembre de 2020 Redacció
bomberos
El consorci disposará de 784.466 euros més que en 2020 i podrà escometre inversions com la finalització del parc d'emergència de l'Alcora.

 El pressupost del Consorci Provincial de Bombers de 2021 serà de 20.475.538 euros, el més elevat de la història, amb el qual es podran 19 noves places de treball fixes. Les incorporacions, que generaran un cost afegit de més de 1,1 milions d'euros, seran de quinze bombers, un capatàs coordinador, dos operadors de comunicacions i un tècnic d'administració. A més, divuit places de bombers interins es transformaran en fixes.

El Consorci està integrat per la Diputació, la Generalitat Valenciana i tots els ajuntaments de la província, excepte Castelló de la Plana, que disposa d'un cos de bombers propi.

El pressupost del Consorci Provincial de Bombers per al pròxim exercici preveu inversions per valor d'1.664.593, sent una de les més més importants la partida de 250.000 euros que es destinarà a finalitzar el parc d'emergència de l'Alcora, urbanitzar el seu exterior i realitzar les connexions amb els serveis públics municipals. Una altra partida a destacar és la de 80.000 euros que s'ha consignat per a construir tres noves helisuperficies.

Te puede interesar
Lo más visto