Aerocas impulsa la contractació en el mercat turístic nacional

La societat pública fará la contractació de la primera campanya de posicionament de l'aeroport, amb l'objectiu de promoure una nova connexió domèstica que contribuïsca a la reactivació del tràfic comercial i del sector turístic.

Economía 14 de diciembre de 2020 Redacció
WhatsApp Image 2020-12-14 at 11.33.57
Arcadi Espanya destaca que la ruta permetrà incidir en el mercat nacional, que constituïx una oportunitat de desenrotllament en l'actual context

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya, ha anunciat que la societat pública Aerocas impulsarà la contractació de la primera campanya de posicionament de l'aeroport de Castelló en el mercat turístic nacional, amb l'objectiu de promoure una nova connexió domèstica que contribuïsca a la reactivació del tràfic comercial i del sector turístic.

 Arcadi Espanya s'ha reunit este dilluns, a Castelló a la Casa dels Caragols, amb la directora general d'Aerocas, Blanca Marín, el director de promoció turística territorial, Josep Gisbert, la secretària autonòmica d'Obres Públiques i Mobilitat, María Pérez, i la directora general de Ports i Aeroport, Maria Luisa Martínez en la reunió ha explicat que el llançament de la campanya, que s'ha consensuat amb l'empresariat turístic, té com a objectiu prospectar i obrir nous mercats nacionals, per a aconseguir el desenrotllament i de diversificació del tràfic comercial de l'aeroport de Castelló.

 En este sentit, ha manifestat que el bon resultat de la ruta de Bilbao, que s'ha renovat per als dos pròxims anys, avala la decisió de reforçar la connectivitat dins del territori nacional, sense renunciar a l'aposta pels destins internacionals.

El conseller hi ha assenyalat que la iniciativa, que compte també amb la col·laboració de Turisme de la GVA, amb Francesc Colomer al front,  ve avalada per la previsió de que la recuperació del trànsit aeri i de l'activitat turística, molt afectats per la crisi de la COVID-19, estarà vinculada en una primera fase als mercats domèstics.

 La campanya, que pròximament eixirà a licitació pública, té com a objecte la programació, promoció i prestació d'una nova ruta que connecte amb un dels destins següents: Andalusia, Castilla-León, Galícia i Astúries. En l'elecció d'estos mercats s'ha tingut en compte la seua capacitat emissora de turistes cap a la província de Castelló.

 La nova ruta funcionarà durant tres anualitats en temporada estival (entre final de març i final d'octubre) . Per a 2021, haurà d'operar un mínim de 20 setmanes, amb dos freqüències setmanals, oferint almenys 8.000 seients. En 2022 i 2023, haurà d'operar un mínim de 30 setmanes, amb dos freqüències setmanals, garantint almenys 12.000 seients en cada any.

 L'aeroport de Castelló treballa amb les aerolínies amb l'objectiu de reactivar, a partir de finals de març, les connexions que s'han vist interrompudes com a conseqüència de la pandèmia.

 

Te puede interesar
Lo más visto