Almassora se suma al projecte comunitari Ciutat Feliç

El projecte Ciutat Feliç, coordinat per la pròpia associació Ciutat Feliç i dirigit per l'artista Rafa Gallent, es pot visitar en la sala Espai Mercat d'Almassora, fins al 27 de dessembre.

Cultura 14 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
Vista sala Espai Mercat
La instal·lació aconseguix la xifra rècord de 4.307 casetes exposades. Ciutat Feliç és el resultat d'una dinamització comunitària en què participen col·lectius de diferents perfils.

 La instal·lació aconseguix la xifra rècord de 4.307 casetes El projecte Ciutat Feliç, coordinat per la pròpia associació Ciutat Feliç/Happy City/Ciudad Feliç i dirigit per l'artista Rafa Gallent, la seua nova exposició en la sala Espai Mercat d'Almassora. Cal recordar que amb dos anys de camí, Ciutat Feliç és el resultat d'una dinamització comunitària en què participen col·lectius de diferents perfils i també una instal·lació artisticosocial.

L'exposició es dividix en diversos ambients i sectors. En el centre de la sala la gran instal·lació de més de 4.000 casetes de fusta intervingudes pels seus diferents actors. També hi ha un espai de fotografia amb instantànies d'alguns d'estos protagonistes.

Un audiovisual dirigit per Lluïa Aragó, un tòtem de veus, l'anuari coral de 124 pàgines amb multitud d'aportacions i diverses peces del bosc d'oxigen. Com a curiositat ressaltar una experiència pilot que Ciutat Feliç està realitzant a Egipte amb algunes de les peces cobertes amb terres del desert de Sudan. Tal com va recordar Rafa Gallent en la seua presentació, el projecte té una periodicitat de dos generacions per a marcar el seu compromís amb la societat. Ciutat Feliç pretén deixar un llegat per a pròximes generacions que hauran d'afrontar nous reptes en el futur.

Paral·lelament a la visita de l'exposició que podrà veure's fins al pròxim 27 de desembre de 2020 se celebraran una sèrie de tallers i visites guiades prèvia cita.

 

Te puede interesar
Lo más visto