El ple de Castelló dóna llum verda per majoria a la segona exposició del nou Pla General

L’Acord de Fadrell impulsa un nou model de ciutat sostenible, inclusiva i vertebrada que reforça el benestar i genera oportunitats.

General 17 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
17-12-20 Captura pleno ordinario
Amparo Marco: “Un ordenament urbanístic que dissenya el Castelló dels pròxims 20 anys; una ciutat moderna, inclusiva, sostenible, ordenada, vertebrada i racional, que genera oportunitats i millora la qualitat de vida dels veïns i veïnes”.

El ple de l'Ajuntament de Castelló aprovat hui l'exposició pública del pla general de la ciutat, tant el de caràcter general estructural com del detallat tot i que encara no s'ha indicat la data este tindrà una exposició pública per un període de 20 dies i es podrà consultar també i ell es queda temps per Internet degut a la crisi sanitària de la covid 19.

l'aprovació del pla de caràcter general estructural ha comptat amb el vot favorable entre els grups que formen l'equip de govern i el de la resta de grups menys del partit popular que ha optat per abstindre's, i han votat en contra del detallat en què siguen han abstingut vox i ciutadans.

El ple de l'Ajuntament de Castelló ha aprovat la segona exposició al públic del Pla General, durant la qual es podran consultar les últimes versions dels dos documents que integren l'ordenament urbanístic que dissenya el model de ciutat dels pròxims 20 anys.

Durant l'exposició del nou pla general estructural els ciutadans podran presentar les al·legacions que consideren oportunes abans de la seua aprovació definitiva.

Després d'aquesta segona exposició pública, la tramitació pendent per a l'aprovació definitiva del Pla General passa per la resolució d'al·legacions que es pogueren presentar i l'elevació a ple de nou del PGE i del POP. El PGE es remetria després a la Comissió Territorial d'Urbanisme, per a la seua aprovació definitiva. I s'haurà de convocar un últim ple per a donar compte de l'aprovació del PGE i aprovar definitivament el POP.

 

Te puede interesar
Lo más visto