Contínua la busca del caçador de 63 anys desaparegut a Catí

Desaparegut ahir diumenge quan va ser a caçar en la zona coneguda com a Masia Safondo de dita localidad.

Successos 28 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
EqVcwYXXEAEhCSe
S'espera que en quant les condicions meteorològiques ho permeten, es puga incorporar a la busca l'helicòpter de rescat de Generalitat.


Un ampli dispositiu busca des de la vesprada d'ahir diumenge a un caçador desaparegut en la zona de Masia Safondo en la localidad  de Catí. El dispositiu inclou, a més de bombers del Consorci, efectius de Protecció Civil, de bombers forestals, Guàrdia Civil, Policia Autonòmica, agents mediambientals i voluntaris i personal de l'Ajuntament de Catí.

Des de primeres hores del matí de hui dilluns, el Consorci de Bombers coordina un operatiu de busca encara més ampliat, i que consta de diverses dotacions de Bombers del Consorci, la Unitat de Rescat de Muntanya del Consorci, unitats de Bombers Forestals de la GVA-SGISE, l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Diputació, la Unitat Canina de Protecció Civil de Diputació amb quatre binomis, Guàrdia Civil, Policia Autonòmica, agents mediambientals, una unitat de Prevenció d'Incendis, nombrosos voluntaris de Catí i personal de l'Ajuntament de la dita localitat . 

A les 18.30 de la vesprada del diumenge, es va activar el dispositiu de busca del Consorci, qui va estar durant tota la vesprada i nit realitzant tasques de busca amb diverses dotacions de bombers del Consorci, junt amb efectius de Guàrdia Civil i veïns de Catí.

EqVcwcfXEAADNaT

S'espera que en quant les condicions meteorològiques ho permeten, es puga incorporar a la busca l'helicòpter de rescat de Generalitat, que fins al moment no ha pogut actuar a conseqüència del fort vent.

Te puede interesar
Lo más visto