Mesures més contundents

El president Ximo Puig anunciava este mateix matí el tancament perimetral de 29 municipis de la comunitat.

Sanitat 05 de enero de 2021 Redacció Redacció
05RUEDAPRENSA7seleccion4
 En la província de Castelló els municipis afectats són Borriol, Adzaneta del Maestrat, Soneja i Jérica poblacions en què s'han disparat els contagis en els últims dies.

Puig anuncia la pròrroga del confinament perimetral de la Comunitat, l'avanç a les 22.00 hores de la restricció a la mobilitat nocturna i el tancament d'hostaleria a les 17.00 fins a 31 de gener.

Es declara el confinament perimetral fins al 21 de gener de 29 municipis amb una incidència crítica de COVID-19, als que s'aplicaran mesures més restrictives .

S'ha adoptat també la decisió de declarar el tancament perimetral, des del 7 fins al 21 de gener, de 29 municipis que registren una incidència crítica: Borriol, Atzeneta del Maestrat, Soneja i Jérica, en la província de Castelló; Alcoi, Castalla i Polop, en la província d'Alacant; i Llíria, Massanassa, Ayora, Utiel, Sedaví, Alfafar, Benetússer, Sollana, Llocnou de la Corona, Guadassuar, Oliva, Daimús, Canals, Benigànim, Xàtiva, Moixent, Ontinyent, Cheste, Sinarcas, Anna, Quatretonda i Bonrepòs i Mirambell.

Es prohibix fumar en les terrasses dels locals d'hostaleria i s'establix que les taules en l'interior o terrassa seran d'un màxim de 4 persones.

Es reduïx l'aforament dels locals comercials al 30 %, a excepció dels dedicats al comerç essencial d'alimentació, farmàcies, ortopèdies, òptiques, servicis de perruqueria i centres de veterinària, que es mantindran al 50 %.

Estes mesures s'implantaran este dijous, dia 7 de gener, i estaran en vigor, almenys, fins al 31 de gener.

El president avança que ha convocat per a este mateix dijous, coincidint amb l'aplicació de les noves mesures, a la patronal i als sindicats per a acordar un pla d'ajudes als sectors més afectats per la pandèmia.

Te puede interesar
Lo más visto