Barceló es reunix amb col·legis i consells autonòmics de professionals sanitaris

La consellera ha detallat el pla de vacunació i ha reiterat que també rebrà vacuna el personal de la privada.

Sanitat 13 de enero de 2021 Redacció Redacció
210113_Reunion_Colegios_Profesionales
Després d'esta primera ronda de contactes, es mantindran més reunions amb altres col·legis provincial

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha mantingut este matí una reunió de treball amb representants de 24 col·legis professionals de medicina, infermeria, odontologia, farmàcia, fisioteràpia i veterinària de les tres províncies; així com amb membres dels consells autonòmics de metges, infermeria, fisioteràpia, nutrició i dietètica i podologia. La consellera ha estat acompanyada per la directora general de Recursos Humans, Carmen López, i pel subdirector General d'Avaluació de la Gestió Assistencial, Ramón Llima.

Durant la trobada, la titular de Sanitat ha detallat als assistents l'estratègia de vacunació que s'està desenrotllant en la Comunitat Valenciana d'acord amb les pautes definides pel Ministeri en l'Estratègia de vacunació enfront de COVID 19 a Espanya. El fòrum ha servit així mateix per a conéixer les inquietuds dels col·lectius sanitaris i per a preparar noves vies de col·laboració.

Després d'esta primera ronda de contactes, seguiran mantenint-se reunions, sempre a fi de tindre engranat tot el sistema per si les farmacèutiques incrementen la producció de vacunes i la quantitat de dosi que poden entregar a la Unió Europea i a cada país, segons ha explicat la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública al terme de la trobada.

Te puede interesar
Lo más visto