Aerocas completa amb la iniciativa privada la nova zona d'estacionament

Brok-air Aviation Group invertix 2,2 milions en el nou hangar i e-Cube Solutions 300.000 euros en la plataforma d'aparcament.

Economía 14 de enero de 2021 Redacció Redacció
españa
Arcadi Espanya subratlla que l'impuls a noves activitats "reafirma l'estratègia de diversificació i de desenrotllament integral de l'aeropuerto".

L'aeroport de Castelló avança en l'ampliació de la seua cartera de servicis amb la construcció del centre de manteniment d'avions de la companyia Brok-air Aviation Group, que encara la seua recta final, i la culminació de la nova zona d'estacionament promoguda per l'empresa e-Cube Solutions.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya, ha visitat este dijous les noves àrees de desenrotllament de l'aeroport, acompanyat per la directora general d'Aerocas, Blanca Marín, i representants de les empreses aeronàutiques que operen en la instal·lació.

El conseller ha incidit en la capacitat de l'aeroport per a generar, junt amb la iniciativa privada, activitat, inversió i ocupació, a pesar de les circumstàncies adverses associades a la pandemi. Segons hi ha assenyalat, "aço ens reafirma en la nostra aposta per continuar treballant amb les empreses en la diversificació de l'activitat i per continuar avançant cap a un model d'aeroport mixto"

El nou hangar podrà acollir una àmplia gamma d'activitats, com ara: manteniment en línia, manteniment en base, modificacions i reparacions estructurals.

D'altra banda, el conseller ha visitat la nova zona d'estacionament d'aeronaus executada per l'empresa e-Cube Solutions, amb una inversió pròxima als 300.000 euros. L'actuació comprén una superfície de 21.550 metres quadrats i permet acollir entre 10 i 15 aeronaves.  

A estes actuacions se sumarà pròximament la de creació de la nova plataforma industrial de l'aeroport i prolongació del carrer de rodatge. El projecte, impulsat per Aerocas, suposa una inversió de 1,6 milions d'euros.

Te puede interesar
Lo más visto